Tarieven

In Nederland worden de tandartstarieven ieder jaar vast gelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). In onderstaand bestand kunt u de tarieven voor 2020 terug vinden.

Prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2020

Afhankelijk van de behandeling zijn er techniekkosten van toepassing. Dit zijn de kosten die een tandtechnieker maakt om bijvoorbeeld uw kroon te vervaardigen.

Techniekkosten bij Elysee Dental (lokaal en internationaal)
Techniekkosten bij 3d Designlab

Wilt u weten wat uw behandeling gaat kosten? Kom langs voor een onderzoek en we maken een begroting op maat.

Betalingen

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Anders Medical Factoring. Zij verzorgen de complete facturering voor Reif Tandartsen. Dat betekend dat Anders Medical Factoring niet alleen facturen verstuurt en int, maar ook declaraties indient bij de diverse zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk.

Hierdoor kunnen wij als zorgverlener ons zorgeloos richten op het uitvoeren van praktijkwerkzaamheden, terwijl u alleen een factuur van Anders Medical Factoring ontvangt als uw zorgverzekeraar niet de volledige declaratie vergoedt.

Als uw zorgverzekeraar al een gedeelte van uw rekening heeft vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Anders Medical Factoring.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Anders Medical Factoring en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Regel het online!

Op de website van Anders Medical Factoring kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen.
Vindt u het prettiger om persoonlijk met een medewerker van Anders te spreken,
bel dan 085 760 62 62 (lokaal tarief).
Zij helpen u graag verder!