Tarieven

In Nederland worden de tandartstarieven ieder jaar vast gelegd door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Hier kunt u de tarieven voor 2024 terug vinden: tariefbeschikking tandheelkundige zorg 2024 of in het tarievenboekje.

Afhankelijk van de behandeling zijn er techniekkosten van toepassing. Dit zijn de kosten die een tandtechnieker maakt om bijvoorbeeld uw kroon te vervaardigen.

Techniekkosten:

Wilt u weten wat uw behandeling gaat kosten? Kom langs voor een onderzoek en we maken een begroting op maat.

Betalingen

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij onze debiteurenadministratie uitbesteed aan mijnAndersnota.nl. Dat betekent dat zij namens ons facturen innen en versturen. De declaratie die ze via ons ontvangen, wordt indien gewenst direct ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dus alleen een factuur van hen als uw zorgverzekeraar de kosten voor uw behandeling niet (volledig) vergoedt. MijnAndersnota.nl verstuurt de facturen het liefst per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee. Om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om uw meest recente contactgegevens aan de balie door te geven.

Graag vragen wij namens hen uw aandacht voor het volgende:
  •  U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van uw juiste (e-mail)adresgegevens. Geef eventuele wijzigingen dan ook z.s.m. aan ons door!
  • De eerste factuur van mijnAndersnota.nl kan in uw spambox terecht komen. Check daarom de dagen na uw behandeling ook daar of u een factuur van hen heeft ontvangen.
  • We adviseren u het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in uw adresboek. Zo zorgt u dat berichten van onze factoringpartner in uw reguliere inbox terecht komen.
  • Indien u geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over uw meest recente mobiele telefoonnummer.
  • Downloadt u de factuur vanaf een mobiel apparaat? In dat geval wordt de factuur weergegeven in uw map Downloads/Bestanden. Ga dus naar een van deze mappen als de factuur na het downloaden niet direct in uw scherm verschijnt. Het kan ook zijn dat de factuur als pdf-bestand links onderin uw scherm verschijnt.

Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Regel het online!

U regelt al uw factuurzaken eenvoudig via mijnAndersnota.nl. Of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl .
Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van mijnAndersnota.nl staat u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085-7606262.