Inschrijving

Momenteel hebben we bij Reif Tandartsen een groot aantal patiënten, wat resulteert in een langere wachttijd voor nieuwe patiënten. Om onze zorgkwaliteit te handhaven, hanteren we momenteel een wachtlijst voor nieuwe patiënten.
Gelukkig kunnen geïnteresseerden zich wel direct inschrijven bij Derksen Mondhygiëne , die in ons pand gevestigd is en waar we nauw mee samenwerken. Een goede mondhygiëne is immers de basis voor een gezonde mond.
Zodra er ruimte ontstaat in onze agenda, zullen patiënten van Derksen Mondhygiëne voorrang krijgen bij het maken van een intake afspraak bij Reif Tandartsen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Inschrijven – patiëntenstop

Het grote aantal patiënten bij Reif Tandartsen leidt op dit moment tot een lange wachttijd voor zowel bestaande als nieuwe patiënten.
Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen, zijn wij genoodzaakt om een patiëntenstop voor nieuwe patiënten in te voeren.

Het is ook bij de overige behandelaren erg druk, waaronder bij de mondhygiënisten. Zo kan het dus zijn dat u wellicht wat langer moet wachten voor u een afspraak heeft ingepland.

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk in te plannen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Inschrijven – patiëntenstop – wachtlijst

Inschrijving, van nieuwe patiënten, is momenteel alleen mogelijk bij tandarts Anne Reif.

Het is bij de overige behandelaren erg druk, waaronder bij de mondhygiënisten. Zo kan het dus zijn dat u wellicht wat langer moet wachten voor u een afspraak heeft ingepland.

Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk in te plannen.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Inschrijven

Wanneer u zich wilt inschrijven, als patiënt bij tandarts Anne Reif, kunt u via onderstaande link het inschrijfformulier invullen.

Inschrijven

Wanneer u zich wilt inschrijven kunt u via onderstaande link het inschrijfformulier invullen. U zult dan op de wachtlijst worden geplaatst. Wij nemen dan contact met u op wanneer er weer ruimte is.

Contact

Wanneer u vragen heeft neem dan vrijblijvend, telefonisch of via het contactformulier, contact met ons op.